Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (5.17 secunde)
În procedura urmaririi, interceptarea si înregistrarea convorbirilor sau comunicarilor efectuate prin telefon sau prin orice alt mijloc electronic de comunicare, inclusiv înregistrarile ambientale, se dispun la propunerea procurorului care supravegheaza activitatea organelor de politie care efectueaza urmarirea persoanei data în urmarire, daca instanta apreciaza ca indentificarea, cautarea, localizarea si prinderea persoanelor date în urmarire nu pot fi facute prin alte mijloace sau ar fi mult întârziata.
La randul sau, contactat telefonic, Viorel Irimia ne-a precizat, in legatura cu discutia provocata de Telegan, faptul ca astfel de lucruri nu se discuta prin telefon, ci pe un alt suport sau prin discutie directa.
Dorinta de a fotografia limuzina in care se afla cel mai puternic om al lumii este extrem de riscanta, au precizat si reprezentantii SPP si asta pentru ca o lentila poate fi a unui telefon, aparat de fotografiat, camera video dar si a unei pusti cu luneta, iar serviciile speciale trebuie sa inlature orice amenintare de acest fel.
Bine dispus, Mazare a "iscodit" putin redactia, si a intrat in camera de "protocol", impreuna cu fratele sau, in timp ce vicele Gabi Stan se agita zor-nevoie mare la telefon.
911 si urmatoarele din Codul de procedura penala, care reglementeaza interceptarea si inregistrarea convorbirilor sau comunicarilor efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicare, Consiliul Superior al Magistraturii a precizat ca examinarea legalitatii probelor administrate de organele de urmarire penala este de competenta instantelor de judecata, in conditiile reglementate de normele procesual penale.
Acestea au precizat ca cei trei s-au gandit sa il invite si pe presedintele Traian Basescu, i-au dat telefon, iar seful statului le-a raspuns ca vine la intalnirea de la restaurant.
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
Toate aceste persoane au fost audiate, iar dosarele lor au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatorie, cu propunerea de incepere a urmaririi penale, conform Legii nr.
Drept pentru care, membrii BEM au pus mana pe telefon si le-au contactat pe cele doua doamne care ocupau functiile respective si le-au "invitat" cordial sa vina la biroul electoral.
Sa pot sa-i bat oricand la usa, sa pot sa-i dau oricand telefon si sa-i spun ca avem problema aia pe care a vazut-o sa fie rezolvata", a declarat Prioteasa, marti, intr-o conferinta de presa.
zambetele pe care le afisau nu erau tocmai ale lor, la fiecare cateva minute primind prin telefon rapoarte despre ce se vorbea la sedinta CCL-ului, de unde putem deduce ca printre cei 337 de contestatari se afla si un numar neprecizat de "stropitori".
Probabil domnului Geoana i s-a dictat prin telefon cine sa fie pe lista si domnia sa a mai gresit. Astept conferinta extraordinara la care se va alege presedintele organizatiei si mizez pe intelepciunea si cumpatarea colegilor de partid", a declarat Mihai Bar.
Probabil domnului Geoana i s-a dictat prin telefon cine sa fie pe lista si domnia sa a mai gresit. Astept conferinta extraordinara la care se va alege presedintele organizatiei si mizez pe intelepciunea si cumpatarea colegilor de partid", a declarat Mihai Bar.
La sedinta CCJ-ului de sambata a fost prezent si deputatul Stelian Dutu, care a vorbit despre reconciliere si toleranta, dar si despre "sangele din instalatia" lui Radu Mazare, care ar vorbi mai des la telefon cu Elena Udrea decat cu Danut Moisoiu.
Deputatul Stelian Dutu spusese in cadrul discursului sustinut la sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Judetean din data de 2 august ca Elena Udrea vorbeste foarte des la telefon cu Radu Mazare.
Reactia Elenei Udrea vine in urma celor spuse recent de Stelian Dutu si Radu Mazare, potrivit carora lidera PD-L si primarul Constantei dialogheaza destul de des la telefon.
"Mi-a dat telefon si mi-a cerut ca senatorii liberali sa voteze in favoarea trimiterii in judecata", a afirmat Hasotti. El a mai precizat ca acelasi vot va fi si in cazul fostului ministru Codrut Seres si ca va supraveghea personal votul parlamentarilor liberali.
prin telefon, pe e-mail sau prin discutie directa cu cel vizat. Rezultatul: un sir lung de telefoane repetate, de rugaminti in a trimite cat mai curand informatiile cerute.
Apar explicatii de genul ca nu gasim directoarea la telefon. Nu sunt declaratii de oameni responsabili. Niciun candidat nu intervine, din aceasta Alianta, ceea ce arata ca unele firme ale unora dintre ei au fost implicate in aceasta afacere", a spus Doru Resmerita.
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
google-analytics.com